Ønsker du varen sendt hjem til din adresse kommer frakt i tillegg til kjøpsprisen på varen. Fraktprisen til din adresse kan du beregne på vår fraktkalkulator på hjemmesiden. Noen ganger under kampanje, kan det være at produktene har gratis frakt.

Varene blir sendt til deg så snart betaling er registrert hos oss og etter leveringsinformasjonen som kom frem på produktet du har bestilt.

Når du mottar varen ber vi om at du kontrollerer varen. Du må alltid kontrollere at emballasjen ikke er skadet og at antall kolli stemmer. Hvis varen er skadet under transport skal dette noteres på transportørens leveringsskjema. Skade/manko må alltid meldes til oss omgående og senest innen samme dagen at du har mottatt varen.

Vi har ansvaret frem til varen overtas av deg. Dersom produktene har skade eller mangler kan du kreve retting av feilen, erstatning, ny vare eller at kjøpet heves. Krever du ny vare forutsetter det at varen fortsatt er lagervare på vårt lager.

Melding om feil, skade eller mangler skal sendes inn på epost da vi må ha skriftlig dokumentasjon på dette. Dette sendes til post@luxnor.no

Servicepakke (Posten/Bring)

Med Posten/Bring leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Posten/Bring har mer enn 1000 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge. Lange åpningstider sørger for at du kan hente pakkene dine når passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet blir du varslet via SMS, e-post eller pr brev. Fremsendingstiden er normalt 1-3 virkedager (enkelte strekninger 4-5 virkedager). Du har mulighet til å spore sendingen på Posten.no. Du mottar ditt sendingsnummer via e-post når pakken er sendt fra vårt lager.

Hjemlevering ”pakke i postkassen med sporing” (posten/Bring)

Posten Hjemlevering er en tjeneste som er utviklet for kunder som ønsker varene levert hjem til privatadressen. Markedets mest ambisiøse ruteplan gir korte leveringstider til hele landet. Varene leveres i din postkasse. Dette er kun mulig på små varer, da det er begrensninger på hvilken størrelse det er lov å bruke ved dette sendings produkt.

Fremsendingstiden er i byer og tettsteder er normalt 2-3 virkedager, i mindre byer er det 2-5 virkedager.

Hent selv

Varene kan avhentes fra vårt lager på Jordbærveien 31, 3153 Tolvsrød.

NB! Husk at du alltid må ringe eller sende E-post for å avtale tid for avhenting av din vare.

Dersom du kommer før dette er gjort kan det være at våre lagerarbeidere ikke er tilstede og vi kan da ikke garantere for at varene er fysisk tilstede. Eller at det er noen som kan møte dere på stedet.

Fraktpriser

Vi tilbyr ulike forsendelsesalternativ for å sikre at vi kan levere varene dine til deg raskest, billigst og sikrest mulig. Frakt blir beregnet automatisk i handlekurven ut i fra varen/varenes vekt. Normal pris på pakker (småvarer mindre enn 35 kg fra kr 100) Større gods avhenger i stor grad av hvor i landet det skal leveres, samt total vekt/volum.

Status på levering

Lagervarer sendes normalt i løpet av en til to virkedager. Tidspunktet du bestiller avgjør når vi kan plukke, pakke og sende din ordre. Transporttiden vil variere noe avhengig av leveringsadresse og hvilken fraktmåte du velger.