Kan jeg returnere?

Ja, så lenge varen ligger i originalemballasjen og ikke er montert/brukt, kan du sende den i retur til oss. Vi har en returordning på 14 dager til Luxnor.no Netthandel. Dagene regnes fra dagen du mottok varen. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder.

Hvordan returnerer jeg? 

Posten Bring

Har du hentet ut pakken din i en butikk? Da kan du også levere pakken tilbake til samme butikk eller annet Postens utleveringssted. Det eneste du trenger å gjøre er å pakke returen godt inn, og sende den tilbake til vår adresse: Vital Norge AS, Rønningveien 2B, 3153 Tolvsrød. Det er deg selv som må bekoste returen.

Hva skjer når jeg har returnert varen?

Vårt mål er å behandle returer så raskt som mulig og innen to uker skal din retur være ferdig behandlet. Når vi har kontrollert returen, vil du få beskjed fra Klarna og de sørger for at ditt beløp blir refundert.

*Husk!

Varen skal være i salgbar stand når den ankommer vårt lager og det er viktig at det ikke teipes eller skrives på originalemballasjen. Det er du som avsender som er ansvarlig for returen og returkostnaden. Forbruksvarer, personlig hygieneartikler kan ikke returneres hvis forsegling er brutt.

Auksjon

Har du kjøpt eller vunnet en Auksjon, hos noen av våres samarbeidspartnere, men bestilt frakten via luxnor.no, så er det ingen retur rett på varer som er kjøpt på Auksjon. Her er det auksjonshusets regler som gjelder, og ikke luxnor.no sine vilkår.